topfoto-00.jpg
topfoto-02.jpg
topfoto-04.jpg
topfoto-05.jpg
topfoto-06.jpg

Den enkelte i klassen på alle årgange kan blive en dygtig læser, hvis elevens skole og dansklærer mestrer metoden og de 180 skridt bliver synliggjort. Derfor denne opfordring:
Sørg for, at alle elevernes dansklærere får bogen, samt skoleledelse, læsevejledere og bibliotekarerne og at plakaten hænger i de forskellige klasser.
Derfor gives 15 pct. rabat ved bestilling af mindst 15 bøger med plakat. 

Sådan bestiller du bogen 180 skridt der fører til dygtige læsere

- Giver faglig inklusion, indre læselyst, trivsel og mønsterbrydere inkl. plakat til klasserne og lærerværelset. Prisen er kun 536 kr. pr. bog inkl. plakaten.
Ved bestilling af mindst 15 stk, kun 455,60 kr. pr. bog inkl. plakat. 
OBS: Plakaten kan også leveres  i plakatrør uden "bukninger". Det koster 170 kr. ekstra i fragt i alt for op til 10 plakater pr. rør. 
NB: Bogen kan KUN bestilles her! 

Udfyld og kopier kuponen. Indsæt den i en ny mail og send den til info@gamelaesning.dk
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------J

Ja tak, jeg ønsker at spare 15 pct. ved at bestille mindst 15 stk. af bogen med plakat til kun 455,60 kr. pr. stk. inkl. moms og ex. forsendelse. I alt ønsker jeg at bestille __________ stk. 
Ja tak, jeg ønsker plakaterne sendt i plakatrør ____________ (sæt kryds). 

Ja tak, jeg ønsker at bestille bogen med plakat til levering. I alt ønsker jeg at bestille _______ stk. med plakat til kun 536 kr. kr. inkl. moms og ex. forsendelse. 
Ja tak, jeg ønsker plakaterne sendt i plakatrør ____________ (sæt kryds). 


Navn på betaler:

Email på betaler:

Evt. Eannummer:

Tlf.

Modtager/Institution:

Att.:

Vej:

Nummer:

Postnummer:

By:

 

Se alle produkter

Tilbage til forsiden