topfoto-00.jpg
topfoto-02.jpg
topfoto-04.jpg
topfoto-05.jpg
topfoto-06.jpg

Bestilling af bogen 180 skridt
Bogen er allerede trykt i 2. oplag og man opnår 50 pct. rabat på 1. års abonnement af Level UP spillet ved bestilling af mindst 15 eksemplarer senest 1.6.2021.  

- Det er ikke sjovt for nogen elev at få læseproblemer af skolens undervisning. Det går ud over selvværdet, trivslen, lysten til læsning og læring, fremtidige muligheder og giver faglig eksklusion.
- Det er ikke sjovt for nogen lærer med ansvar for elevers læseniveau, ikke at kunne gøre eleverne til gode læsere.
- Det er ikke en optimal prioritering af skolens penge at bruge en stor del af skolens budget på specialundervisning der vedrører læsning, når den kan spares ved at forebygge læseproblemer.

Bestil bogen
180 skridt der fører til dygtige læsere
- giver faglig inklusion, indre læselyst, trivsel og mønsterbrydere


ved at udfylde, kopiere og indsende nedenstående kupon til info@gamelaesning.dk

Under kuponen ses bogens bagside. Klik her, hvis du vil se bogens tilhørende, vigtige, didaktiske plakat og læse uddrag af bogen. 

 

 Med venlig hilsen
Ingegerd Jenner Løth
Videncenteret for Læselyst og Læseudvikling, GameLæsningDanmark
www.gamelaesning.dk
Specialist i metoden, der fører til et højt læseniveau.
Fhv. skolebibliotekar og folkeskolelærer med erfaring i metoden, der fører til et højt læseniveau fra New Zealang og egen praksis og i dag cand. Pæd. med speciale i et højt læseniveau, der forebygger læseproblemer

 

--------------Bestillingskupon indsendes til info@gamelaesning.dk  ----------------------------------

Ja tak, jeg ønsker i alt at bestille __________bøger (mindst 15 stk.) af metodebogen 180 skridt inkl. metodens plakat og tre kopiark til 428,80 kr. pr. bog, inklusiv plakat og kopiark. Prisen er eksklusiv moms og forsendelse.
Bemærk: Med denne bestilling opnås samtidig disse bonusfordele: 
Skolen kan spare 10 pct. ved booking af online grundkurset i Level UP-metoden og på online-kurset i Oplæring af håndværket - at kunne motivere den enkelte til at udvikle et højere niveau i nær fremtid.
Desuden kan skolen spare hele 50 pct. på første års abonnement på Level UP læsespillet til hele skolen ved at tegne abonnement når spillet udkommer. I hører nærmere. Spillet forventes færdig til januar 2022.

 


Ja tak, jeg ønsker at bestille _____________bøger (under 15 stk.) med plakat og kopiark til normalpris 428,80 kr. pr. stk. pr. bog inklusiv plakat og kopiark. Prisen er eksklusiv moms og forsendelse. Med denne bestilling opnås ingen bonusfordele: 

 

 

Navn på betaler:

Email på betaler:

Evt. Eannummer:

Tlf.

Modtager/Institution:

Att.:

Vej:

Nummer:

Postnummer:

By:

 

Se alle produkter, og kontakt mig på 22339180, hvis du har spørgsmål. 

Tilbage til forsiden