topfoto-00.jpg
topfoto-02.jpg
topfoto-04.jpg
topfoto-05.jpg
topfoto-06.jpg

Forudbestil 
Grundbogen om Den store, indre læselyst  og plakat 

 Grundbogen burde ejes af alle, der arbejder eller skal arbejde med læselyst og læseudvikling!

Sådan forudbestiller du: Kopier denne kupon. Indsæt den i en ny email, udfyld den og send den til info@gamelaesning.dk senest 31.1.2020.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------J

 Ja tak, jeg ønsker at sikre mig ______ stk. Af Grundbogen om Den store,
 indre læselyst
 til kun 399 kr. pr. stk. inkl. moms og ex. forsendelse til levering så snart den udkommer til februar 2020. Prisen er inklusiv den vigtige, flotte plakat med 190 "levels" til ophængning i klasserne eller på værelset. Med den kan barnet/eleverne tydeligt se, hvad deres næste læseniveau er, hvor langt de er i deres læseudvikling og den bidrager til en læsekultur, hvor de unge kan engagere sig i at blive bedre læsere hele tiden fra 1.-9. klasse. 

Ja tak, jeg ønsker at spare 50 kr. pr. bog ved at bestille mindst 10 stk.  Jeg bestiller hermed______ stk. Af Grundbogen om Den store, indre læselyst til kun 349 kr. pr. stk. inkl. moms og ex.forsendelse til levering så snart den udkommer. 

Ja tak, jeg ønsker at forudbestille ______stk. plakater af grafen på Grundbogens
bagside (se billede) til levering  sammem med bogen (minimum bestilling 3 plakater). Den viser børn og unges stejlt stigende læseudvikling, når de motiveres til Den store, indre læselyst. Pris pr. plakat 98 kr. inkl. moms og ex. forsendelse. 

Navn på betaler:

Email på betaler:

Evt. Eannummer:

Tlf.

Modtager/Institution:

Att.:

Vej:

Nummer:

Postnummer:

By:

 

Se alle centerets produkter

Tilbage til forsiden