topfoto-00.jpg
topfoto-02.jpg
topfoto-04.jpg
topfoto-05.jpg
topfoto-06.jpg

Best praksis

Level up bygger på den forskningsbaserede, internationale didaktik, udført af danske lærere, inklusiv mig selv, der medførte det høje niveau i hele klasser, som man kan læse i sammenfatningen af PIRL 2011 side 6. Der står hele danske klasser læser på et niveau langt over de bedste lande i undersøgelsen, Dette er læseresultatet af "best praksis" , 

Det betyder, at eleverne i de hele klasser er blevet dygtige læsere og at klasserne er blevet endnu bedre læsere end Danmarks rollemodeller i læsning, Finland og Singapore. Det er også det bedste læseresultat man overhovedet kan opnå i hver klasse, for det er hele klassen og ikke kun en mindre del, der udvikler det høje niveau! Hvis alle eller mange hele klasser opnår samme høje niveau, vil 30 år med mange dårlige læseresultater ændres til et højt niveau, som er det bedste resultat man kan opnå. Læs her om alle de positive værdier et højt niveau medfører for eleverne, lærerne, skolen og samfundet. 


Ved nøje at følge LEVEL UP Læseundervisningen, som beskrevet i bogen 180 skridt, kan alle danske hele klasser på alle årgange nu udvikle samme høje niveau og 96 pct. blive dygtige læsere. Det er ganske vist:) 

Bestil bog og kursus i LEVEL UP her 

Tilbage til forsiden