topfoto-00.jpg
topfoto-02.jpg
topfoto-04.jpg
topfoto-05.jpg
topfoto-06.jpg

Planen, som kan igangsætte, at skolerne og deres dansklærere endelig kan løfte hele klassen op på et højt læseniveaualle klassetrin

Planen består af 2 dele: 

Del 1: Dagskurset: Hvilken undervisning skaber læseproblemer og hindrer eleverne i at udvikle et højt læseniveau og dermed blive glade, dygtige læsere?

"Vi kan ikke løse vores problemer med den samme tankegang som skabte dem".  Einstein
Derfor skal vi på dette kursus forstå, hvad som skaber læseproblemer og hindrer eleverne i at blive glade, dygtige læsere. For når vi forstår det, så ved vi også, hvordan vi forebygger læseproblemer og udvikler eleverne til glade, dygtige læsere! 

Del 2: Danmarks billigste, mest ambitiøse og meget overskuelige efteruddannelse, som starter på lærerens dag: Hvilken undervisning kan løfte eleverne i hele klassen op til et højt læseniveau på alle klassetrin, hvorfor bliver eleverne så glade af den undervisning, at de oplever stor, indre læselyst samt hvordan igangsættes den?
Efteruddannelsen består af 3 segmenter: 
a. 3 korte videoer à 5-10 min. varighed. 
b. Min kommende, forskningsbaserede bog, som kun udgives på dette kursus og har titlen: Den store, indre læselyst, der giver glade, dygtige læsere. Denne viden om læselyst har manglet i mange år og er således ganske unik. 
c. Online netværk, hvor man støtter og hjælper hinanden. Jeg deltager også. 

Læs mere om planens del 1 her, samt pris og tilmelding. 
Læs mere om planens del 2 her, samt pris og tilmelding.

Tilmeld del 1, del 2 og nyhedsbrev her