topfoto-00.jpg
topfoto-02.jpg
topfoto-04.jpg
topfoto-05.jpg
topfoto-06.jpg

Planens del 2

Målgruppe:
Visionen er, at alle hele danske klasser snart kan komme igang med at udvikle et højt læseniveau. Det fordrer, at alle dansklærere i klasserne hyppigt kan løfte den enkelte elevs læseniveau.  Derfor gælder en tilmelding på en skole eller i en kommune alle dens dansklærere i klasserne, skolebibliotekarer, læsevejledere og gerne en fra skoleledelsen. På den måde kan lærerne hjælpe hinanden og få en samlet forståelse for, hvordan man igangsætter og implementerer forandringsprocessen: At gå fra en undervisning, som ofte skaber læseproblemer og et for lavt læseniveau på skolen, til en, der resulterer i et hyppigt højere læseniveau og forebygger læseproblemer. Til gengæld kan lærerne tage efteruddannelsen løbende, stige på, når det passer og i eget tempo, og den er overskuelig både i tid og i pris. 
OBS: Man behøver ikke at have deltaget på del 1, for at deltage på del 2. 
Deadline for tilmelding: 5.9.2019, så skynd jer!

Pris for en hel skole 
Kun 200 kr. pr. deltager indtil 15.9.19 inklusiv et exclusivt eksemplar af bogen Den store, indre læselyst, der giver glade, dygtige læsere. Her efter er deltagerprisen 350 kr. Kurset er for alle skolens dansklærere, læsevejledere, skolebibliotekarer og gerne mindst en fra skoleledelsen på en gang, og tilmeldes derfor som en samlet gruppe til en pris på kun 200 kr. pr. deltager. På den måde kan alle skolens dansklærere hurtigst muligt komme igang med at løfte den enkelte i sin klasse op til en glad, dygtig læser. 


Pris for en hel kommune
Ønsker en hel kommune at deltage med alle sine skoler, så kontakt mig på 22339180 eller på ingegerd@gamelaesning.dk efter en samlet pris. 

Start: På lærerens dag den 5. 10.2019.
Som en hyldest til dansklærerne, som har fortjent at kunne gøre den læseforskel, som de så gerne vil og ikke har kunnet i mange år. Men man behøver ikke at starte på den dato, men her udkommer den 1. video og bogen og det bliver muligt at begynde. 

Tilmeld del 2 her 


Deadline for tilmelding er 15.9.2019, så skynd jer at blive tilmeldt!
Tilmelding sendes til info@gamelaesning.dk eller ring på 22339180 med følgende oplysninger: 
Skolens navn, skolens antal dansklærere, skolebibliotekarer, læsevejledere og evt. skoleledelse, navn og stilling på tilmelder,  evt. EAN-nummer, Emailadresse og telefonnummer på betaler (f.eks. kontoret). 

Vil du læse om del 1 igen, så klik her. 
Vil du læse om forskningen bag hele projektet, så klik her. 

Betingelser for aflysning af kursus og efteruddannelse